top of page

Juridische kennisgeving

Onderneming

De Hut Lurette

Lysiane Collin  

Rue de la Station 64 Paliseul 6850 België

Btw-nummer : 

Contact

Telefoon: +3261533309

E-mail:  info@lahuttelurette.be

www.lahuttelurette.be

Aansprakelijkheid voor inhoud:

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. We zijn echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat een specifieke inbreuk bekend wordt. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links:

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waar wij geen invloed op hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. De inhoud van gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de aanbieder of exploitant van de pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.
 

Auteursrechten :

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Belgische auteursrecht. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina en de inhoud ervan zijn niet toegestaan. Voor zover de inhoud op deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Als je nog steeds op de hoogte bent van een auteursrechtinbreuk, zullen we een notitie van je opvragen. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor foto's:

Alle foto's op deze site zijn gemaakt door een professionele fotograaf, die verantwoordelijk is voor de realisatie van het bezoek door het hotel. Als u vragen heeft over beeldlicenties, neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres:  info@lahuttelurette.be

bottom of page