Lysiane en Julie

Uw gastheren in de Auberge de la Hutte Lurette

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

Lysiane Lambert-Collin

Lysiane en haar man Jean namen de Hut Lurette begin 1980 over en maakten er een van de beste gastronomische tafels van de regio van.

Vandaag beheren Lysiane en Julie het team van de Hut Lurette om u maaltijden van zeer hoge kwaliteit te serveren.

In onze prachtige regio bestaan ​​enkele inrichtingen die door de wil en de moed van hun eigenaar echte instellingen worden. Sommigen kunnen bogen op het feit dat ze in de loop der jaren gastronomische tussenstops zijn geworden.

Dit is het lot van de Lurette Hut.

Gekocht in 1984 door Lysiane en Jean, zijn de kamers geleidelijk ingericht en de restaurantkamers gerenoveerd. In 1991 werd een prachtige wintertuin in de vorm van een veranda en een terras bij de vreugde van de klanten gevoegd.

De jaren zijn voorbij en de tweede generatie heeft het overgenomen: Julie voltooit het familieteam, begroet klanten en beheert de kamer.

Jean stierf helaas op 22 augustus 2017, maar de traditie gaat verder.

De reorganisatie van de Auberge de la Hutte Lurette blijft u maaltijden van zeer hoge kwaliteit serveren in een comfortabele en altijd innovatieve.

Het hotel en de inrichting van het restaurant zijn volledig gerenoveerd voor een unieke restaurantservice in de regio.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw verzoeken voor banketten en familiefeesten. We zijn ook blij om zakelijke groepen en seminars te ontvangen.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Julie Lambert

Na haar afstuderen aan het Ecole hôtelière de Namur, vervoegde Julie het team om de leiding te nemen over de ruimte en de klantenservice.

Het is een warm welkom dat u wordt aangeboden met een attente service aan uw tafel.

Onze persartikelen 


Logo de Démo







Artikel uitgegeven door Philippe Beaubaton

Onderweg valt onze mooie kleine Auberge à la Hutte Lurette op en is er nog steeds ruimte om te parkeren.

De ontvangst wordt vriendelijk aangeboden door de eigenaren, Lysiane en Jean, in dit zeer leuke hostel aan de tafel zeer correct en tegen prijzen die perfect betaalbaar zijn. We worden uitgenodigd om plaats te nemen onder een grote veranda.

Meer lezen...

Entreprendre aujourd'hui

Magazine van de Kamer van Koophandel en Industrie


Undertaking onderscheidt zich als het maandblad voor Luxemburgse bedrijven, die er thuis zijn.


Artikel van de Kamer van Koophandel en Industrie


De Lurette Hut blaast zijn 33ste kaars ... De gelegenheid om een ​​nacht te stoppen ... aan een goede tafel

Meer lezen...


InterMag

Magazine d'Intervention

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes


 

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes


Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes


 

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes